Rhino Lodge & Hotel

Narayani Zone
Rhino Lodge & Hotel Genel
Rhino Lodge & Hotel Öne Çıkan Resim
Rhino Lodge & Hotel Dış Mekan
Rhino Lodge & Hotel Dış Mekan
Rhino Lodge & Hotel Dış Mekan
Image More +18 fotoğraf
Rhino Lodge & Hotel
Chitwan National Park Bachhauli VDC 2, Chitwan District , Narayani Zone

Rhino Lodge & Hotel misafirlere Sauraha (Tharu Villages) bölgesinde, Chitwan Ulusal Parkı ile 3 dakika yürüyüş mesafesinde ve Wildlife Display & Information Centre ile yaya olarak 11 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Tharu Cultural Museum ile 3,2 mi (5,1 km) ve Bis Hazari Lake ile 9,1 mi (14,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için 30 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Bahçe Manzaralı
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Oda, 1 Tek Kişilik Yatak
Room
Kır Evi
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x