Sadovnicheskaya City Center

Orta Rusya, Moskova
Sadovnicheskaya City Center Öne Çıkan Resim
Sadovnicheskaya City Center Dış Mekan
Sadovnicheskaya City Center Dış Mekan
Sadovnicheskaya City Center İç Mekan
Sadovnicheskaya City Center Kahvaltı
Image More +54 fotoğraf
Sadovnicheskaya City Center
Sadovnicheskaya Street, house 20, bldg 1 Orta Rusya, Moskova

Sadovnicheskaya City Center misafirlere Moskova merkezinde, Sadovoye Koltso ring bulvarı ve Church of the Consolation of All Sorrows ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Kremlin ile 1,4 mi (2,3 km) ve Kızıl Meydan ile 2,4 mi (3,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 20 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya sauna gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Stüdyo
Executive
Executive Süit
Classic
Classic Tek Kişilik Oda
Süit,
Süit, Teras
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Family Süit
Room
Junior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda (Small)
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Süit, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x