Hotel on Paveletskaya

Orta Rusya, Moskova
Hotel on Paveletskaya Öne Çıkan Resim
Hotel on Paveletskaya Dış Mekan
Hotel on Paveletskaya Dış Mekan
Hotel on Paveletskaya Dış Mekan
Hotel on Paveletskaya İç Mekan
Image More +64 fotoğraf
Hotel on Paveletskaya
Sadovnicheskaya naberegnaya 69 Orta Rusya, Moskova

Hotel on Paveletskaya misafirlere Moskova merkezinde, Sadovoye Koltso ring bulvarı ve Dom Muzyki Konser Salonu ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Kremlin ile 1,5 mi (2,4 km) ve Kızıl Meydan ile 2,7 mi (4,3 km) mesafede.

Restoranda Hotel on Paveletskaya misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 9.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 17 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, Penceresiz
Comfort
Comfort Oda
Family
Family Oda, Penceresiz
Economy
Economy Üç Kişilik Oda
Room
Standard Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Economy Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x