Sacha's Hotel Uno

Orta Tayland, Asoke
Sacha's Hotel Uno Öne Çıkan Resim
Sacha's Hotel Uno Dış Mekan
Sacha's Hotel Uno Yerinde Yemek
Sacha's Hotel Uno Yerinde Yemek
Sacha's Hotel Uno Yerinde Yemek
Image More +44 fotoğraf
Sacha's Hotel Uno
28/19 Sukhumvit Soi 19, Sukhumvit Road Klongtoey-Nua, Wattana Orta Tayland, Asoke

Sacha's Hotel Uno konaklamanızda Bangkok merkezinde, Lumphini Parkı ve Siam Paragon Alışveriş Merkezi ile 15 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Siam Center Alışveriş Merkezi ile 3,6 km (2,2 mil) ve Pratunam Pazarı ile 4,2 km (2,6 mil) mesafede.

Uluslar arası mutfak seven misafirler için Sessions Bangkok ideal; otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için belirli saatlerde oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 56 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Premier Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x