S15 Sukhumvit Hotel

Orta Tayland, Bangkok
S15 Sukhumvit Hotel Genel
S15 Sukhumvit Hotel Genel
S15 Sukhumvit Hotel Genel
S15 Sukhumvit Hotel Öne Çıkan Resim
S15 Sukhumvit Hotel Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
S15 Sukhumvit Hotel
217 Sukhumvit 15 Klongtoey Nua Orta Tayland, Bangkok

S15 Sukhumvit Hotel size Bangkok (Sukhumvit) bölgesinde, Siam Paragon Alışveriş Merkezi ve Terminal 21 Alışveriş Merkezi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Khaosan Caddesi ile 6,9 mi (11,1 km) ve Erawan Mabedi ile 1,8 mi (2,9 km) mesafede.

Öğle yemeği servisi yapan The Mezzanine Cafe restoranı uluslar arası mutfak alanında uzman, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

72 odada buzdolabı ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu Art Deco stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Süit,
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Jakuzi
Single
Single Suite
Room
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Deluxe Tek Kişilik Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Suite Single, 1 King Bed, Jetted Tub
Room
Junior Single Suite

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x