S.D. Avenue Hotel

Orta Tayland, Bangkok
S.D. Avenue Hotel Öne Çıkan Resim
S.D. Avenue Hotel Dış Mekan
S.D. Avenue Hotel Dış Mekan
S.D. Avenue Hotel Dış Mekan
S.D. Avenue Hotel Kahvaltı
Image More +22 fotoğraf
S.D. Avenue Hotel
94 Borommarat Chachonnani Road Bang Bamru, Bang Phlat Orta Tayland, Bangkok

S.D. Avenue Hotel misafirlere Bangkok (Bang Phlat) bölgesinde, Khaosan Caddesi ve Tesco Lotus Pinklao ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Siam Paragon Alışveriş Merkezi ile 4,7 mi (7,6 km) ve Büyük Kraliyet Sarayı ile 2,6 mi (4,2 km) mesafede.

DuangThip Restaurant yemek servisi için ideal, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 315 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Premier
Premier Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Premier Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x