s'Acherl

Karwendel, Achenkirch
s'Acherl Genel
s'Acherl Genel
s'Acherl Genel
s'Acherl Genel
s'Acherl Genel
Image More +59 fotoğraf
s'Acherl
Obere Dorfstrasse 130a Karwendel, Achenkirch

Achenkirch bölgesindeki s'Acherl misafirlere dağda, Achensee ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Rofan Teleferiği ile 12 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu golf dostu otel Rofan-Doppelsessel-Lift ile 10,8 km (6,7 mi) ve Rofan-Seilbahn ile 11,2 km (6,9 mi) mesafede.

Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

15 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz kayak yapabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için sauna ve sezonluk açık havuz bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve kayak dolabı sunulmaktadır. Ücretsiz kayak pisti servisiyle kısa sürede kayak alanına ulaşın.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Tek Büyük Yataklı Oda
Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Oda
Junior
Junior Tek Büyük Yataklı Oda
Panoramic
Panoramic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Basic Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x