Achentalerhof

Avusturya Alpleri, Achenkirch
Achentalerhof Genel
Achentalerhof Genel
Achentalerhof Öne Çıkan Resim
Achentalerhof Dış Mekan
Achentalerhof Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
Achentalerhof
Achenkirch 115 Avusturya Alpleri, Achenkirch

Achentalerhof misafirlere Achenkirch bölgesinde, plaj yakınında, Christlum-Express Teleferiği ve Riederberg yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu kayak dostu otel Achensee ile 1,4 mi (2,2 km) ve Babylift ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Hubertus Stube, Achentalerhof misafirlerine yemek servisi yapıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 52 oda mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan bulunur ve tüm odalarda Çift Kişilik çekyat vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, saç kurutma makinesi ve bornoz vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Özel plajda güneşin tadını çıkartabilir veya kayak alanına doğrudan ulaşım imkânı ve kapalı havuz dâhil dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Achenkirch bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 538 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Kişilik Oda, Balkon, Dağ Manzaralı
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Dağ Manzaralı (Karwendel/Rofan)
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Bahçe Manzaralı (Achensee)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Dağ Manzaralı
Family
Family Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x