Ryokan Tanigawa

Shutoken, Minakami
Ryokan Tanigawa Öne Çıkan Resim
Ryokan Tanigawa Dış Mekan
Ryokan Tanigawa Yerinde Yemek
Ryokan Tanigawa Yerinde Yemek
Ryokan Tanigawa Misafir Tesisleri ve Hizmetleri
Image More +13 fotoğraf
Ryokan Tanigawa
524-1, Tanigawa Shutoken, Minakami

Minakami bölgesindeki Ryokan Tanigawa konaklamanızda, Tanigawa Japon Kaplıcası ve Yu Therme Tanigawa Spa Merkezi yakınında konaklayacaksınız. Bu spa olan ryokan otel Naeba Kayak Merkezi ile 23 mi (37 km) ve Minakami Norn Kayak Merkezi ile 5,8 mi (9,3 km) mesafede.

Japon mutfağı alanında uzman olan Genji Chaya yemek servisi için ideal, bu ryokan otelde toplam 4 restoran var; isterseniz oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

35 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize telefon ve emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Misafirlerimiz kaplıca, açık havuz ve karaoke gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Traditional
Traditional İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez (Tatami Area)
Room
Traditional Oda, Dağ Manzaralı
Room
Deluxe Oda
Room
Traditional Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x