Bettei Senjyuan

Shutoken, Minakami
Bettei Senjyuan Genel
Bettei Senjyuan Genel
Bettei Senjyuan Genel
Bettei Senjyuan Öne Çıkan Resim
Bettei Senjyuan Dış Mekan
Image More +50 fotoğraf
Bettei Senjyuan
614 Nishidaira, Tanigawa Tone-gun Shutoken, Minakami

Bettei Senjyuan misafirlere Minakami bölgesinde, nehir üzerinde, Tanigawa Japon Kaplıcası yakınında ve Minakami Tarih ve Folklor Müzesi ile 4 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı ryokan otel Naeba Kayak Merkezi ile 22,7 mi (36,5 km) ve Minakami Norn Kayak Merkezi ile 5,2 mi (8,4 km) mesafede.

Bettei Senjyuan misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Kahvaltı ücretlidir.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 18 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, kaplıca suyu banyosu ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Burası kayak tutkunu misafirlerimiz için bir cennet ama kayak yapmayan misafirler için de kaplıca ve sauna var. Bu ryokan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde alışveriş ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Standard
Standard Oda
Standard
Standard Oda
Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x