Ryokan Nenrinbo

Kuzey Kyoto, Kyoto
Ryokan Nenrinbo Genel
Ryokan Nenrinbo Genel
Ryokan Nenrinbo Öne Çıkan Resim
Ryokan Nenrinbo Dış Mekan
Ryokan Nenrinbo İç Mekan
Image More +65 fotoğraf
Ryokan Nenrinbo
40 Kitatakamine-Cho, Takagamine Kita-ku Kuzey Kyoto, Kyoto

Ryokan Nenrinbo misafirlere Kyoto (Kita Bölgesi) bölgesinde, Koetsu-ji Tapınağı yakınında ve Genkoan ile 3 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu spa olan ryokan otel Imamiya Tapınağı ile 1,9 km (1,2 mi) ve Kamigamo Tapınağı ile 3 km (1,9 mi) mesafede.

Misafirlere her gün 7.30 ve 8.30 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler özel spa küveti ve LCD televizyon olan 43 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve buzdolabı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Bu ryokan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır. Misafirler 4 kilometre içinde hizmet veren ücretsiz ulaşım servisiyle çevreyi gezebilir.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Bu ryokan otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Misafirler için otelden tren istasyonuna ücretsiz servis mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, Ek Bina
Standard
Standard Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda (w/Tatami Area New BLD,Korin)
Room
Traditional Oda (Superior, New Building, Korin)
Room
Traditional Oda
Room
Traditional Oda (Japanese Superior, Kunrin)
Room
Traditional Oda (Run of House)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x