Ryans Lolas - Adults Only

Cala de Bou
Ryans Lolas - Adults Only Genel
Ryans Lolas - Adults Only Genel
Ryans Lolas - Adults Only Öne Çıkan Resim
Ryans Lolas - Adults Only Dış Mekan
Ryans Lolas - Adults Only Kahvaltı
Image More +30 fotoğraf
Ryans Lolas - Adults Only
Carrer de Cantàbria 14 , Cala de Bou

Sant Josep de sa Talaia (San Antonio Koyu) bölgesindeki Ryans Lolas - Adults Only misafirlere Punta Galera Plajı ve San Antonio Sunset Strip Alışveriş Alanı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Cala Bassa Plajı ile 7,7 km ve Es Vedrà Adası ile 15,8 km mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi yapan plaj bar ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler iPod takma konsolu ve Akıllı televizyonlar bulunan 104 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve genel oturma odası sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve asansör mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda, Kısmi Deniz Manzaralı
Superior
Superior (Stage View)
Stüdyo,
Stüdyo, Deniz Manzaralı
Stüdyo,
Stüdyo, Teras, Deniz Manzaralı
Studio
Studio (Stage View)
Living
Living Room
Room
Living Room
Room
Superior Stüdyo, Balkon, Havuz Manzaralı
Room
Living Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x