Hotel Boutique & Spa Las Mimosas Ibiza

Cala de Bou
Hotel Boutique & Spa Las Mimosas Ibiza Genel
Hotel Boutique & Spa Las Mimosas Ibiza Genel
Hotel Boutique & Spa Las Mimosas Ibiza Öne Çıkan Resim
Hotel Boutique & Spa Las Mimosas Ibiza İç Mekan
Hotel Boutique & Spa Las Mimosas Ibiza Kahvaltı
Image More +74 fotoğraf
Hotel Boutique & Spa Las Mimosas Ibiza
Carrer de Burgos 29, Es Serral San Antonio Bay , Cala de Bou

Sant Josep de sa Talaia (San Antonio Koyu) bölgesindeki Hotel Boutique & Spa Las Mimosas Ibiza misafirlere San Antonio Sunset Strip Alışveriş Alanı ve Cala Bassa Plajı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Es Vedrà Adası ile 16,8 km ve İbiza Limanı ile 17,7 km mesafede.

Otelin restoranı Mimo´s Restaurant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve öğlen arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 17 klimalı odada minibar mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için açık havuz, spa küveti ve sauna mevcuttur. Bu Akdeniz stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı giriş ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit
Süit
Süit
Junior
Junior Oda, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x