Ruslanka Homestay

Western Province
Ruslanka Homestay Öne Çıkan Resim
Ruslanka Homestay Dış Mekan
Ruslanka Homestay Dış Mekan
Ruslanka Homestay Dış Mekan
Ruslanka Homestay İç Mekan
Image More +17 fotoğraf
Ruslanka Homestay
No. 20, Poruthota, Etthukala , Western Province

Ruslanka Homestay misafirlere Negombo merkezinde, Negombo Plajı yakınında ve Negombo Plaj Parkı ile yürüyerek 5 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel St Anthony's Kilisesi ile 1,4 mi (2,3 km) ve St. Sebastian's Kilisesi ile 1,6 mi (2,6 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

3 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Özel Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x