Runda Serene Accomodation

Nairobi
Runda Serene Accomodation Oda Düzeni
Runda Serene Accomodation Kolaylıklar
Runda Serene Accomodation Oda
Runda Serene Accomodation Oda
Runda Serene Accomodation Oda
Image More +1 fotoğraf
Runda Serene Accomodation
Runda Gardes Estate, Hibiscus Drive , Nairobi

Nairobi (Runda) bölgesindeki Runda Serene Accomodation misafirlere Village Market Alışveriş Merkezi ve Banana Hill Art Gallery ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Nairobi Ulusal Parkı ile 11,4 mi (18,4 km) ve Thika Road Mall Alışveriş Merkezi ile 8 mi (12,9 km) mesafede.

Runda Serene Accomodation misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretsiz kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

6 oda mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ortak alanda televizyon, piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Standard Tek Kişilik Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Standard Üç Kişilik Oda, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x