Rumah Taman

Lesser Sunda Islands, Ubud
Rumah Taman Öne Çıkan Resim
Rumah Taman Dış Mekan
Rumah Taman Dış Mekan
Rumah Taman Dış Mekan
Rumah Taman Dış Mekan
Image More +104 fotoğraf
Rumah Taman
Jalan Sriwedari Banjar Taman Kaja Lesser Sunda Islands, Ubud

Rumah Taman misafirlere Ubud merkezinde, Ubud Geleneksel Sanat Çarşısı ve Ubud Kraliyet Sarayı ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu villa Ubud Maymun Ormanı ile 1,7 mi (2,7 km) ve Pondok Pekak Kütüphanesi ve Eğitim Merkezi ile 1 mi (1,5 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün self servis servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 10 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x