Lili Cottage Ubud

Lesser Sunda Islands, Ubud
Lili Cottage Ubud Öne Çıkan Resim
Lili Cottage Ubud Dış Mekan
Lili Cottage Ubud İç Mekan
Lili Cottage Ubud Yerinde Yemek
Lili Cottage Ubud Yerinde Yemek
Image More +23 fotoğraf
Lili Cottage Ubud
Jl. Raya Pengosekan Lesser Sunda Islands, Ubud

Ubud bölgesindeki Lili Cottage Ubud misafirlere tarihi bölgede, Pondok Pekak Kütüphanesi ve Eğitim Merkezi ve Pura Desa Hindu Tapınağı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Ubud Maymun Ormanı ile 1,7 mi (2,7 km) ve Rio Helmi Gallery ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

Lili Cottage Ubud misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 7 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve odada masaj hizmeti gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Kır Evi
Superior
Superior Oda, Havuz Manzaralı (Special Rate)
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x