Ruitai Hongqiao Hotel

Puxi, Şanghay
Ruitai Hongqiao Hotel Genel
Ruitai Hongqiao Hotel Genel
Ruitai Hongqiao Hotel Genel
Ruitai Hongqiao Hotel Genel
Ruitai Hongqiao Hotel Genel
Image More +47 fotoğraf
Ruitai Hongqiao Hotel
555 Shui Cheng Road Puxi, Şanghay

Ruitai Hongqiao Hotel misafirlere Şangay (Changning) bölgesinde, Xianxia Caddesi ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde ve L'Avenue ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Eski Fransız İmtiyazlı Bölgesi ile 6,7 mi (10,7 km) ve Rıhtım Bölgesi ile 6,9 mi (11,1 km) mesafede.

Shentian BBQ yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 4 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için 274 klimalı odada minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için sağlık kulübü, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. Bu otelde misafilere otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve hızlı giriş mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Superior
Superior Oda
Executive
Executive Süit
Room
Executive Oda
Room
Deluxe Süit
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Executive İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x