Ruang Tawan Hideaway

San Phi Suea
Ruang Tawan Hideaway Genel
Ruang Tawan Hideaway Genel
Ruang Tawan Hideaway Öne Çıkan Resim
Ruang Tawan Hideaway Dış Mekan
Ruang Tawan Hideaway Dış Mekan
Image More +50 fotoğraf
Ruang Tawan Hideaway
10/4 Moo 3, San Phi Suea A. Muang , San Phi Suea

Chiang Mai bölgesindeki Ruang Tawan Hideaway misafirlere Chiang Mai Rajabhat Üniversitesi ve Doi Suthep-Pui Ulusal Parkı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Warorot Pazarı ile 9,2 km (5,7 mil) ve Chiang Mai Gece Çarşısı ile 9,4 km (5,9 mil) mesafede.

My secret cafe Ruang Tawan Hideaway misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için buzdolabı olan 5 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Yellow House
Room
Blue House
Room
Pink House
Room
Fez
Room
Casablanca

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x