Rozenshteyn Hotel&Spa

St. Petersburg
Rozenshteyn Hotel&Spa Genel
Rozenshteyn Hotel&Spa Öne Çıkan Resim
Rozenshteyn Hotel&Spa Dış Mekan
Rozenshteyn Hotel&Spa Kahvaltı
Rozenshteyn Hotel&Spa Yerinde Yemek
Image More +21 fotoğraf
Rozenshteyn Hotel&Spa
36 Ulitsa Rozenshteyna , St. Petersburg

St. Petersburg (Admiralteyskiy) bölgesindeki Rozenshteyn Hotel&Spa misafirlere St. Petersburg Kanalları ve Narva Zafer Kemeri ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Devlet İnziva Yeri Müzesi ve Kış Sarayı ile 4,8 mi (7,7 km) ve Griboyedov Kanalı ile 1,6 mi (2,7 km) mesafede.

Rozenshteyn Loft cafe, Rozenshteyn Hotel&Spa misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere hafta içi 7.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 80 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, saç kurutma makinesi ve bornoz vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. St. Petersburg bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 538 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Oda
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Economy Oda
Room
Family Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x