Royal Thai Villas Phuket

Güney Tayland, Rawai
Royal Thai Villas Phuket Genel
Royal Thai Villas Phuket Öne Çıkan Resim
Royal Thai Villas Phuket Dış Mekan
Royal Thai Villas Phuket Dış Mekan
Royal Thai Villas Phuket Dış Mekan
Image More +74 fotoğraf
Royal Thai Villas Phuket
27/23 Soi Mittraphap, Viset Rd Güney Tayland, Rawai

Royal Thai Villas Phuket konaklamanızda Rawai bölgesinde, Rawai Plajı ile 3,3 km (2,1 mi) ve Nai Harn Plajı ile 6,1 km (3,8 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Kata Noi Plajı ile 7,5 km ve Kata Plajı ile 8,8 km mesafede.

Modern Avrupa mutfağı alanında uzman olan Hotel Service misafirlere havuz kenarı restoran keyfi sunuyor; içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, havuz manzarası ve açık havada yemek misafirlere sunulan ayrıcalıklar arasında. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler 7 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve iPod takma konsolu ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 42-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Villa, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Özel Banyo, Deniz Manzaralı
Traditional
Traditional Villa, 2 Yatak Odası, Bahçeli
Deluxe
Deluxe Villa, 1 Yatak Odası, Deniz Manzaralı
Deluxe
Deluxe Villa, 1 Yatak Odası, Deniz Manzaralı
Room
Royal Villa, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Balkon/Veranda, Deniz Manzaralı
Room
Deluxe Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x