Royal Suite Hotel Bangkok

Orta Tayland, Bangkok
Royal Suite Hotel Bangkok Genel
Royal Suite Hotel Bangkok Öne Çıkan Resim
Royal Suite Hotel Bangkok Dış Mekan
Royal Suite Hotel Bangkok Dış Mekan
Royal Suite Hotel Bangkok Dış Mekan
Image More +73 fotoğraf
Royal Suite Hotel Bangkok
135/6 Phetphraram Yaek 9 Rd. Bangkapi Orta Tayland, Bangkok

Royal Suite Hotel Bangkok misafirlere Bangkok (Huai Khwang) bölgesinde, Ramkhamhaeng Üniversitesi ve Bangkok Hastanesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı apart daire Siam Paragon Alışveriş Merkezi ile 5,3 mi (8,5 km) ve Khaosan Caddesi ile 8,1 mi (13,1 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Fuzio Cafe restoranı ideal, bu restoran yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 123 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 42-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve banket salonu vardır. Misafirler ücretsiz ulaşım servisiyle yakındaki dükkânlara gidebilir.

Misafirler için limuzin hizmeti, bilgisayar istasyonu ve hızlı giriş mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer 24 saat hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Çatı
Çatı Katı Süiti (Penthouse)
Room
Süit, 1 Yatak Odası
Room
Stüdyo
Room
Deluxe Oda
Room
Süit, 3 Yatak Odası
Room
2 Bedrooms Suite
Room
Executive Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x