Royal Suite

Levante Riviera, Genoa
Royal Suite Öne Çıkan Resim
Royal Suite Dış Mekan
Royal Suite Dış Mekan
Royal Suite Dış Mekan
Royal Suite Dış Mekan
Image More +64 fotoğraf
Royal Suite
Via Peschiera 15/2 Levante Riviera, Genoa

Royal Suite size Cenova merkezinde, Cenova Limanı Kruvaziyer Gemi Terminali ve Chiossone Doğu Sanatları Müzesi (Museo d'Arte Orientale) ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Eski Liman ile 4,2 mi (6,7 km) ve Parco della Villetta Di Negro ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Pansiyonda misafirlere yemek servisi yapan kahve dükkânı/kafe kafe var. Ayrıca hafif yemek büfesi/şarküteri mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve LED televizyon bulunan 4 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, piknik alanı ve otomatik satış makinesi sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, lobide ücretsiz gazete servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, Küvet, Bahçe Manzaralı
Deluxe
Deluxe Apart Daire, 4 Yatak Odası
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, Küvet
Room
Classic Apart Daire, 1 Yatak Odası, Mutfak, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x