Garden Suite

Levante Riviera, Genoa
Garden Suite Öne Çıkan Resim
Garden Suite Dış Mekan
Garden Suite Dış Mekan
Garden Suite Dış Mekan
Garden Suite Dış Mekan
Image More +43 fotoğraf
Garden Suite
Via Peschiera 15/1 Levante Riviera, Genoa

Garden Suite size Cenova merkezinde, Cenova Limanı Kruvaziyer Gemi Terminali ve Chiossone Doğu Sanatları Müzesi (Museo d'Arte Orientale) ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Cenova Limanı Merkezi ile 2,1 mi (3,4 km) ve Eski Liman ile 4,2 mi (6,7 km) mesafede.

Pansiyonda misafirlere yemek servisi yapan kahve dükkânı/kafe kafe var. Ayrıca hafif yemek büfesi/şarküteri mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 4 klimalı odada ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve espresso kahve makinesi mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu Akdeniz stili pansiyonda ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, ortak alanda televizyon ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, 1 Yatak Odası
Room
Deluxe Dört Kişilik Oda, 2 Yatak Odası, Küvet
Room
Luxury Oda, 1 Yatak Odası, Özel Banyo (External)
Room
Deluxe Oda, 1 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x