Royal Sapphire Hotel

Absheron Region, Bakü
Royal Sapphire Hotel Genel
Royal Sapphire Hotel Öne Çıkan Resim
Royal Sapphire Hotel Dış Mekan
Royal Sapphire Hotel Dış Mekan
Royal Sapphire Hotel Dış Mekan
Image More +49 fotoğraf
Royal Sapphire Hotel
Badamdar sossesi 6012 mehelle,ev 92C Absheron Region, Bakü

Baku (Sabayil) bölgesindeki Royal Sapphire Hotel misafirlere Merkez Botanik Bahçesi ve Dağüstü Park ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel Bakü Şehir Pisti ile 2,4 mi (3,9 km) ve Alev Kuleleri ile 2,5 mi (4 km) mesafede.

Restoranda Royal Sapphire Hotel misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 27 klimalı oda minibar ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo ile jakuzi ve geniş duş başlıkları. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve kuaför vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Room
Family Dört Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Family
Family Oda
Superior
Superior Oda
Standard
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x