Sebail Inn Hotel

Absheron Region, Bakü
Sebail Inn Hotel Öne Çıkan Resim
Sebail Inn Hotel Dış Mekan
Sebail Inn Hotel Dış Mekan
Sebail Inn Hotel Dış Mekan
Sebail Inn Hotel Kahvaltı
Image More +31 fotoğraf
Sebail Inn Hotel
Badamdar Massiv 2 Döngü 11 2 Absheron Region, Bakü

Sebail Inn Hotel misafirlere Baku merkezinde, Merkez Botanik Bahçesi ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Flarmoniya Parkı ile 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu hostel Dağüstü Park ile 2,1 mi (3,3 km) ve Bakü Şehir Pisti ile 2,5 mi (4 km) mesafede.

Sebail Inn Hotel misafirlerine yemek servisi yapan market vardır. Misafirlere her gün 9.00 ve 11.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 4 klimalı odada ısıtmalı zemin ve LED televizyon vardır. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu hostelde ayrıca kuaför ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Dört Kişilik Oda
Family
Family Stüdyo Süit
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Economy Tek Kişilik Oda
Room
Basic Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x