Royal River Park

Orta Tayland, Bangkok
Royal River Park Öne Çıkan Resim
Royal River Park Dış Mekan
Royal River Park Dış Mekan
Royal River Park Dış Mekan
Royal River Park Dış Mekan
Image More +20 fotoğraf
Royal River Park
102 Soi Sikram Nakornchaisri Road, Dusit Orta Tayland, Bangkok

Bu villa size Bangkok (Bangkok Nehir Kıyısı) bölgesinde, Khaosan Caddesi ve Erawan Mabedi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı villa Siam Paragon Alışveriş Merkezi ile 4,3 mi (6,9 km) ve Zafer Anıtı ile 3,2 mi (5,1 km) mesafede.

Villada oda servisi sunuluyor.

Klimalı bu villada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırın var. Size özel, balkon veya veranda vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için Akıllı televizyonlar ve kablolu TV kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirler için özel banyoda derin küvet ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu villada misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

4
4 Bedrooms House

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x