Royal Residence Guest House

Port Harcourt
Royal Residence Guest House Genel
Royal Residence Guest House Genel
Royal Residence Guest House Genel
Royal Residence Guest House Öne Çıkan Resim
Royal Residence Guest House Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
Royal Residence Guest House
152 Tombia Street, GRA Phase 1 , Port Harcourt

Royal Residence Guest House misafirlere Port Harcourt bölgesinde, havaalanı yakınında ve Intercontinental Diagnostic Centre ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Liberation Stadium ile 2,4 mi (3,9 km) ve Port Harcourt Mall ile 4,4 mi (7,1 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 19 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo ve derin küvetler. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için açık havuz, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Oda
Standard
Standard Oda
Room
Senior Oda
Room
Royal Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x