Polo Court Hotel

Port Harcourt
Polo Court Hotel Genel
Polo Court Hotel Genel
Polo Court Hotel Genel
Polo Court Hotel Öne Çıkan Resim
Polo Court Hotel İç Mekan
Image More +18 fotoğraf
Polo Court Hotel
GRA Phase II 46 King Porekule Rd. , Port Harcourt

Port Harcourt bölgesindeki Polo Court Hotel konaklamanızda Intercontinental Diagnostic Centre ve Port Harcourt Mall ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Liberation Stadium ile 2,7 mi (4,4 km) ve Sharks Stadyumu ile 5,8 mi (9,3 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 21 klimalı odada plazma televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve 24 saat açık spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık ofis, 24 saat açık resepsiyon ve asansör mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 500 toplantı odası vardır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium Oda
Executive
Executive Oda
Presidential
Presidential Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Exclusive Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x