Royal Regantris Kuta

Lesser Sunda Islands, Kuta
Royal Regantris Kuta Genel
Royal Regantris Kuta Genel
Royal Regantris Kuta Genel
Royal Regantris Kuta Genel
Royal Regantris Kuta Öne Çıkan Resim
Image More +47 fotoğraf
Royal Regantris Kuta
Jalan Bakung Sari No.110 Lesser Sunda Islands, Kuta

Royal Regantris Kuta misafirlere Kuta (Kuta Merkezi) bölgesinde, Kuta Meydanı ve Kuta El Sanatları Pazarı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Kuta Plajı ile 0,2 mi (0,4 km) ve Legian Plajı ile 2,5 mi (4 km) mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak sevenler için Padma Restaurant restoranı bahçe manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 101 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda, Bahçe Manzaralı
Deluxe
Deluxe Oda, 1 Yatak Odası, Şehir Manzaralı
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda (No View)
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x