Ramayana Suites & Resort - CHSE Certified

Lesser Sunda Islands, Kuta
Ramayana Suites & Resort - CHSE Certified Genel
Ramayana Suites & Resort - CHSE Certified Genel
Ramayana Suites & Resort - CHSE Certified Genel
Ramayana Suites & Resort - CHSE Certified Genel
Ramayana Suites & Resort - CHSE Certified Öne Çıkan Resim
Image More +96 fotoğraf
Ramayana Suites & Resort - CHSE Certified
Jl. Bakung Sari Lesser Sunda Islands, Kuta

Kuta (Kuta Merkezi) bölgesindeki Ramayana Suites & Resort - CHSE Certified misafirlere Kuta El Sanatları Pazarı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde ve Kuta Plajı ile 6 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 5 yıldızlı resort otel Waterbom Bali Su Parkı ile 0,7 km ve Beachwalk Alışveriş Merkezi ile 1,4 km mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca resort otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 206 klimalı odada minibar ve DVD oynatıcı mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 42-inç LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 açık yüzme havuzu ve spor salonu mevcuttur. Bu resort otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Resort
Resort Room
Family
Family Oda
One
One Bedroom Suite
Two
Two Bedroom Suite
Room
Grand Deluxe Room
Room
Junior Süit
Room
Premier Suites
Room
Family Suite (Interconnecting)
Room
Lumbung
Room
Sita Presidential Suite

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x