Royal Pyramids View

Giza
Royal Pyramids View Öne Çıkan Resim
Royal Pyramids View Yerinde Yemek
Royal Pyramids View Oda Manzaraları
Royal Pyramids View Oda Düzeni
Royal Pyramids View Oda Düzeni
Image More +12 fotoğraf
Royal Pyramids View
9 Hadayek Al Ahram , Giza

Bu apart daire misafirlere Giza (Pyramids Gardens) bölgesinde, Gize Nekropolü ve Sound and Light Tiyatrosu ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu daire Keops Piramidi ile 6,8 mi (10,9 km) ve Büyük Gize Sfenksi ile 7,9 mi (12,7 km) mesafede.

Bu dairede, 4 restoran ve 8 kahve dükkânı veya kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Misafirlere her gün 6.00 ve öğlen arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Klimalı bu dairede mutfak, buzdolabı ve fırın var. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve LED televizyon var. Misafirler için özel banyoda ayrı küvet ve duş ve derin küvet vardır. Misafirlerin konforu için çamaşır makinesi ve ütü/ütü masası sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri günlük olarak verilmeketdir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve kuaför gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu dairede misafirlere ortak alanda televizyon, tur/bilet desteği ve yakındaki spor salonuna indirimli giriş imkânı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Luxury Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x