Royal Pine Cottages

Ruiru
Royal Pine Cottages Öne Çıkan Resim
Royal Pine Cottages Dış Mekan
Royal Pine Cottages İç Mekan
Royal Pine Cottages Banyo Tipleri
Royal Pine Cottages Banyo Tipleri
Image More +7 fotoğraf
Royal Pine Cottages
Bamboo Street , Ruiru

Ruiru bölgesindeki Royal Pine Cottages konaklamanızda, Moi Uluslararası Spor Merkezi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Thika Road Mall Alışveriş Merkezi ile 7,5 mi (12,1 km) ve Nairobi Ulusal Parkı ile 21,5 mi (34,6 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 8 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve terlik vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x