East Keys Hotel

Ruiru
East Keys Hotel Genel
East Keys Hotel Genel
East Keys Hotel Öne Çıkan Resim
East Keys Hotel Dış Mekan
East Keys Hotel Dış Mekan
Image More +13 fotoğraf
East Keys Hotel
Eastern Bypass , Ruiru

Ruiru bölgesindeki East Keys Hotel konaklamanızda, Kenyatta Üniversitesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Nairobi Ulusal Parkı ile 21,4 mi (34,5 km) ve Thika Road Mall Alışveriş Merkezi ile 8,6 mi (13,8 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 10 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x