Royal Phawadee Village

Güney Tayland, Patong
Royal Phawadee Village Öne Çıkan Resim
Royal Phawadee Village Dış Mekan
Royal Phawadee Village Dış Mekan
Royal Phawadee Village Dış Mekan
Royal Phawadee Village Dış Mekan
Image More +128 fotoğraf
Royal Phawadee Village
3 Sawatdirak Road Patong Beach Güney Tayland, Patong

Patong bölgesindeki Royal Phawadee Village misafirlere plaj yakınında, Patong Plajı ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Bangla Sokağı ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Karon Plajı ile 6,5 km ve Kamala Plajı ile 8,4 km mesafede.

Tayland mutfağı sevenler için Lai Thai Restaurant ideal; otelin havuz kenarı restoranı tavsiye edilir, isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 38 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Family
Family Süit
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Süit
Room
Villa (Pavilion)
Room
Grand Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Standard Oda
Room
Junior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x