Lub d Phuket Patong

Güney Tayland, Patong
Lub d Phuket Patong Genel
Lub d Phuket Patong Öne Çıkan Resim
Lub d Phuket Patong Dış Mekan
Lub d Phuket Patong İç Mekan
Lub d Phuket Patong Kahvaltı
Image More +38 fotoğraf
Lub d Phuket Patong
5/5 Sawatdirak Road, Kathu Güney Tayland, Patong

Lub d Phuket Patong size Patong merkezinde, Patong Plajı ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Bangla Sokağı ile yürüyerek 9 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu çevre dostu hostel Karon Plajı ile 4 mi (6,5 km) ve Kamala Plajı ile 5,2 mi (8,4 km) mesafede.

Hostelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 13.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 187 klimalı oda DVD oynatıcı ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu hostelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

1
1 Bed in shared 4 bed Ladies Dorm
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Havuz Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Junior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Junior İki Ayrı Yataklı Oda
Room
1 Bed in shared 4 bed Mixed Dorm

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x