Royal Nine Resort Kanchanaburi

Orta Tayland, Ban Tai
Royal Nine Resort Kanchanaburi Öne Çıkan Resim
Royal Nine Resort Kanchanaburi Oda Düzeni
Royal Nine Resort Kanchanaburi Banyo Tipleri
Royal Nine Resort Kanchanaburi Banyo Özellikleri
Royal Nine Resort Kanchanaburi İlgi Noktası
Image More +16 fotoğraf
Royal Nine Resort Kanchanaburi
268/1 River Kwai Orta Tayland, Ban Tai

Kanchanaburi bölgesindeki Royal Nine Resort Kanchanaburi konaklamanızda, Tayland-Burma Demiryolları Merkezi ve Kançanaburi Savaş Mezarlığı ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel JEATH Savaş Müzesi ile 1,3 km (0,8 mil) ve Kwai Köprüsü ile 2,4 km (1,5 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 10 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz ve kapalı havuz dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Junior
Junior Suite, Pool Access
Deluxe
Deluxe Double Room, Pool Access
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x