Royal Majesty Bungalow

Norwood
Royal Majesty Bungalow Öne Çıkan Resim
Royal Majesty Bungalow Dış Mekan
Royal Majesty Bungalow İç Mekan
Royal Majesty Bungalow İç Mekan
Royal Majesty Bungalow İç Mekan
Image More +9 fotoğraf
Royal Majesty Bungalow
Ireby Private Estate Hatton , Norwood

Norwood bölgesindeki Royal Majesty Bungalow konaklamanızda Castlereagh Reservoir ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Christ Church Warleigh ile 5 dakika mesafede olacaksınız. Bu pansiyon Horton Plains Ulusal Parkı (Horton Ovaları Ulusal Parkı) ile 10,2 mi (16,4 km) ve Devon Şelalesi ile 11,1 mi (17,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimiz için kontinental dâhildir.

Misafirler için 4 odada şömine ve düz ekran televizyon vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere ücretsiz gazete servisi ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Şömine, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x