Craig Appin by Zinc Journeys

Dickoya
Craig Appin by Zinc Journeys Genel
Craig Appin by Zinc Journeys Öne Çıkan Resim
Craig Appin by Zinc Journeys Dış Mekan
Craig Appin by Zinc Journeys Dış Mekan
Craig Appin by Zinc Journeys Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
Craig Appin by Zinc Journeys
Darawala Rd, Dickoya Estate, Dickoya , Dickoya

Dickoya bölgesindeki Craig Appin by Zinc Journeys konaklamanızda, Castlereagh Reservoir ve Devon Şelalesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4,5 yıldızlı pansiyon Horton Plains Ulusal Parkı (Horton Ovaları Ulusal Parkı) ile 12,5 mi (20,2 km) ve Aberdeen Şelalesi ile 14,3 mi (23,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

4 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bornoz vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x