Royal Jelita Hotel

Kalimantan (borneo), Banjarmasin
Royal Jelita Hotel Genel
Royal Jelita Hotel Genel
Royal Jelita Hotel Genel
Royal Jelita Hotel Genel
Royal Jelita Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +59 fotoğraf
Royal Jelita Hotel
Jl. Jend. A. Yani Km 4,5 No.2 Kalimantan (borneo), Banjarmasin

Banjarmasin bölgesindeki Royal Jelita Hotel konaklamanızda, Duta Alışveriş Merkezi ve Masjid Raya Sabilal Muhtadin ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Meratus Mountains ile 3 mi (4,9 km) ve Sultan Suriansyah Mescidi ile 5,5 mi (8,8 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Accacia restoranı ideal, bu restoran uluslar arası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Kahvaltı ücretlidir.

Misafirler için 86 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve banket salonu mevcuttur.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Junior
Junior Süit
Süit
Süit
Family
Family Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x