Royal Hotel Ladysmith

Ladysmith
Royal Hotel Ladysmith Genel
Royal Hotel Ladysmith Genel
Royal Hotel Ladysmith Genel
Royal Hotel Ladysmith Genel
Royal Hotel Ladysmith Genel
Image More +41 fotoğraf
Royal Hotel Ladysmith
140 Murchison Street , Ladysmith

Ladysmith bölgesindeki Royal Hotel Ladysmith misafirlere tarihi bölgede, Ladysmith Siege Müzesi ile Murchison Mall Alışveriş Merkezi 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Emnambithi Kültür Merkezi ile 0,4 mi (0,7 km) ve Nambiti Av Hayvanlarını Koruma Alanı ile 13,9 mi (22,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 71 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır. Ücretsiz bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Business
Business İki Ayrı Yataklı Oda
Executive
Executive Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Buzdolabı
Room
Business Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Family Oda, Birden Çok Yatak
Room
Family Dört Kişilik Oda, Birden Çok Yatak
Room
Executive Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Jakuzi

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x