Hunter's Lodge Ladysmith

Ladysmith
Hunter's Lodge Ladysmith Genel
Hunter's Lodge Ladysmith Öne Çıkan Resim
Hunter's Lodge Ladysmith Dış Mekan
Hunter's Lodge Ladysmith Dış Mekan
Hunter's Lodge Ladysmith Dış Mekan
Image More +24 fotoğraf
Hunter's Lodge Ladysmith
6 Hunter Road , Ladysmith

Ladysmith bölgesindeki Hunter's Lodge Ladysmith konaklamanızda, Murchison Mall Alışveriş Merkezi ve Ladysmith Siege Müzesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı oda ve kahvaltı sunan otel Emnambithi Kültür Merkezi ile 1,3 mi (2,1 km) ve Nambiti Av Hayvanlarını Koruma Alanı ile 14,9 mi (24 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 8.30 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 16 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x