Royal Ho

Grand Bay
Royal Ho Dış Mekan
Royal Ho Dış Mekan
Royal Ho Oda Manzaraları
Royal Ho Oda Düzeni
Royal Ho Oda Düzeni
Image More +46 fotoğraf
Royal Ho
Chemin Vingt Pieds , Grand Bay

Grand-Baie bölgesindeki Royal Ho misafirlere okyanus kıyısında, Grand Körfezi Plajı ve La Croisette ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu daire Merville Plajı ile 2,4 km (1,5 mil) ve Pereybere Plajı ile 3,1 km (1,9 mil) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 5 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Odada iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon vardır. Misafirlere emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet ve çamaşırhane vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Zemin Kat
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Teras
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Teras
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Zemin Kat
Room
Superior Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x