The Monalysa Suites & Residence

Grand Bay
The Monalysa Suites & Residence Genel
The Monalysa Suites & Residence Genel
The Monalysa Suites & Residence Öne Çıkan Resim
The Monalysa Suites & Residence Dış Mekan
The Monalysa Suites & Residence Dış Mekan
Image More +50 fotoğraf
The Monalysa Suites & Residence
La Salette Road Face Village Hall B11 , Grand Bay

Grand-Baie bölgesindeki The Monalysa Suites & Residence misafirlere Grand Körfezi Plajı ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Merville Plajı ile 6 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Pereybere Plajı ile 3,7 km (2,3 mil) ve Canonnier Plajı ile 5,2 km (3,2 mil) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 10 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 37-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Room
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x