Royal Group Hotel Chun Shan Branch

Kaohsiung
Royal Group Hotel Chun Shan Branch Genel
Royal Group Hotel Chun Shan Branch Öne Çıkan Resim
Royal Group Hotel Chun Shan Branch Dış Mekan
Royal Group Hotel Chun Shan Branch İç Mekan
Royal Group Hotel Chun Shan Branch İç Mekan
Image More +12 fotoğraf
Royal Group Hotel Chun Shan Branch
No.11-2, Xingzhong 2nd Rd., Lingya Dist. , Kaohsiung

Royal Group Hotel Chun Shan Branch size Kaohsiung merkezinde, Love River ve Sanduo Shopping District ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Liuhe Gece Pazarı ile 1,5 mi (2,4 km) ve Pier-2 Sanat Merkezi ile 2 mi (3,2 km) mesafede.

Restoranda Royal Group Hotel Chun Shan Branch misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 60 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x