Rosewood Baha Mar

Nassau
Rosewood Baha Mar Genel
Rosewood Baha Mar Genel
Rosewood Baha Mar Genel
Rosewood Baha Mar Genel
Rosewood Baha Mar Genel
Image More +110 fotoğraf
Rosewood Baha Mar
One Bahamar Boulevard , Nassau

Rosewood Baha Mar misafirlere Nassau bölgesinde, plajda, Royal Blue Golf Club ve Cunningham Gölü 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı resort otel Cable Plajı ile 1,5 mi (2,5 km) ve Cabbage Plajı ile 6,2 mi (10 km) mesafede.

Fransız mutfağı alanında uzman olan Café Boulud yemek servisi için ideal, bu resort otelde toplam 3 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere içecek servisi yapan plaj bar ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 237 oda mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Özel banyo ve ayrı küvet ve duş ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Golf sahasında antrenman yaptıktan sonra 2 açık yüzme havuzu keyfi sürebilirsiniz. Bu Koloniyel stili resort otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Bu resort otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 12 toplantı odası vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Grand
Grand Süit, 1 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı
Stüdyo,
Stüdyo, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Okyanus Manzaralı
Çatı
Çatı Katı Süiti (Penthouse), 3 Yatak Odası
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Resort Manzaralı
Villa,
Villa, 3 Yatak Odası (Oceanside)
Villa,
Villa, 6 Yatak Odası, Okyanusa Sıfır
Oda,
Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Okyanus Manzaralı
Room
Süit, 1 Yatak Odası, Balkon, Okyanus Manzaralı
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Okyanus Manzaralı
Room
Grand Süit, 1 Yatak Odası, Resort Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x