Roseggerhof

Bucklige Welt, Sankt Kathrein am Hauenstein
Roseggerhof Genel
Roseggerhof Genel
Roseggerhof Genel
Roseggerhof Genel
Roseggerhof Genel
Image More +29 fotoğraf
Roseggerhof
Alpl 34 Bucklige Welt, Sankt Kathrein am Hauenstein

Sankt Kathrein am Hauenstein bölgesindeki Roseggerhof misafirlere kırsal bölgede, Rosegger Orman Okulu ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Ratten Kilisesi ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Rosegger Müzesi ile 7,2 mi (11,6 km) ve St. Erhard Bölge Kilisesi ile 10,7 mi (17,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonun kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

22 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş vardır. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sauna gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kütüphane ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Family
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x