Genussgasthof Willenshofer

Bucklige Welt, Sankt Kathrein am Hauenstein
Genussgasthof Willenshofer Genel
Genussgasthof Willenshofer Genel
Genussgasthof Willenshofer Genel
Genussgasthof Willenshofer Öne Çıkan Resim
Genussgasthof Willenshofer Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
Genussgasthof Willenshofer
6 Obere Zeil Bucklige Welt, Sankt Kathrein am Hauenstein

Sankt Kathrein am Hauenstein bölgesindeki Genussgasthof Willenshofer misafirlere dağda, Ratten Kilisesi ve Rosegger Orman Okulu ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Kraeftereich Müzesi ile 10,4 mi (16,7 km) ve Sankt Jakob im Walde Kilisesi ile 10,4 mi (16,7 km) mesafede.

Genussgasthof Willenshofer misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 10 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş vardır. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve kayak dolabı gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Oda
Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Üç
Üç Kişilik Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x