Roseblanche B&B

Pompei
Roseblanche B&B Öne Çıkan Resim
Roseblanche B&B Dış Mekan
Roseblanche B&B Dış Mekan
Roseblanche B&B Dış Mekan
Roseblanche B&B Dış Mekan
Image More +18 fotoğraf
Roseblanche B&B
II Traversa Via Lepanto 26 , Pompei

Roseblanche B&B misafirlere Pompei merkezinde, Pompeii Arkeoloji Parkı ve Shrine of the Virgin of the Rosary of Pompei Kilisesi ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Mount Vesuvius - Pompei (bölge) ile 4,7 mi (7,5 km) ve Piazza Tasso ile 18,1 mi (29 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 4 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda misafirlere tur/bilet desteği, piknik alanı ve otomatik satış makinesi sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve Otomatik satış makinesi mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Comfort Oda
Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x