Hotel Pompei Be Green

Pompei
Hotel Pompei Be Green Genel
Hotel Pompei Be Green Öne Çıkan Resim
Hotel Pompei Be Green Dış Mekan
Hotel Pompei Be Green Dış Mekan
Hotel Pompei Be Green Dış Mekan
Image More +29 fotoğraf
Hotel Pompei Be Green
II Traversa Via Lepanto , Pompei

Hotel Pompei Be Green konaklamanızda Pompei merkezinde, Shrine of the Virgin of the Rosary of Pompei Kilisesi ile 9 dakika yürüyüş mesafesinde ve Pompeii Arkeoloji Parkı ile 12 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Herculaneum Antik Kenti ile 16,9 km ve Amalfi Plajı ile 35 km mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

10 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Oda, 1 Tek Kişilik XL Yatak
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Engellilere Uygun, Balkon
Room
Standard Üç Kişilik Oda, Balkon
Room
Süit, Balkon
Room
Superior Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Balkon
Room
Standard Dört Kişilik Oda, Birden Çok Yatak, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x